Esittely

Olen Antti Kettunen – 27-vuotias keravalaistunut yhteiskuntatieteilijä ja järjestötyöntekijä. Kotoisin olen Pohjois-Karjalasta, jossa olen asunut Joensuussa, Outokummussa ja Juuassa. Keravalle minut houkutteli vaimoni, jonka kanssa avioiduimme elokuussa 2016. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja luotettava.

Toimin Vasemmistonuorten pääsihteerinä. Vastuullani ovat järjestön talous, hallinto, strategian toteuttaminen, työnjohto sekä järjestöyhteistyö. Työni on opettanut minut ymmärtämään lukujen ja pykälien taakse, mistä uskoisin olevan hyötyä myös kaupunginvaltuutetun tehtävässä.

Olen yhteiskuntatieteiden maisteri. Opiskelin yhteiskuntapolitiikkaa Joensuussa Itä-Suomen yliopistossa ja valmistuin keväällä 2015. Opinnoissani erikoistuin Suomen ainutlaatuiseen peruskoulujärjestelmään ja meneillään oleviin työelämän muutoksiin.

Aiemmin olen ollut ehdolla Joensuussa kaupunginvaltuustoon, Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan edustajistoon ja PKO:n ja HOK-Elannon edustajistoihin. Lisäksi olen toiminut kampanjapäällikkönä eduskuntavaaleissa ja johtanut Vasemmisto-opiskelijoita vuonna 2013.

Kotimainen räppi, elokuvat ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni. Minuun saattaa törmätä myös Keravan lenkkipoluilla. Pidän myös penkkiurheilusta ja ensi kesänä minulla on toivottavasti aikaa myös käydä katsomassa paikallisten seurojen otteluita.