Nautitaan palveluista, kun ne taas aukeavat

Vapaa-ajan palveluiden merkitys ihmisten viihtyvyydelle ja hyvinvoinnille on itsestäänselvä. Koronaepidemian leviämisen estämiseksi tehdyt tarpeelliset rajoitukset ovat alleviivanneet tätä. Meneillään on toinen pidempi jakso, jolloin uimahalli ja muut liikuntapaikat ovat suljettuina ja kirjasto toimii supistetusti.

Palveluiden arvostus on ollut jo ennestään korkealla tasolla, mutta vasta kun jonkin menettää vaikkakin tilapäisesti, tajuaa sen perustavanlaatuisen merkityksen omassa elämässään. Itsenäinen ulkoliikunta on täyttänyt liikunnan tarvetta ja kirjoja on voinut hakea ja palauttaa rajoitetulta alueelta. 

On kuitenkin eri asia käydä nostamassa rautaa uimahallin salilla, nauttia löylyistä ja pulahtaa kuntouimareiden altaaseen. Yhteiset liikuntaharrastukset ovat mielen ja kehon huoltoa sekä mahdollisuus palautua opiskelun ja työn kuormituksesta. Kirjasto on parhaimmillaan monipuolinen sivistyksen ja kohtaamisen keskus, jossa voi tehdä löytöjä.

Kun palvelut jälleen jossain vaiheessa aukeavat, nauttikaamme niistä ylpeydellä, turvallisesti ja yhdessä!

Antti Kettunen 

(vas.)

Kerava

Julkaistu Keski-Uusimaassa 17.1.2021

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s